choklad-maränger

Idag har vi gjort maränger med chokladbitar i. För det lilla extra tog vi i en droppe
blå karamellfärg så att de blev turkosa.
Recept:
3 äggvitor
1 krm vinäger
2 dl strösocker
100g mjölkchoklad

resultat.


Såhär gör du:
1. Sätt ugnen på 100 grader.
2. Vispa äggvitorna hårt till vitt skum. 
3. Tillsätt vinäger och fortsätt att vispa. 
4. Forsätt att vispa när du med jämna mellanrum tillsätter sockret. 
5. Ifall du vill, tillsätt en droppe karamellfärg.
6. Hacka chokladen i små bitar och vispa sedan ihop den med resten.
7. Klicka eller spritsa sedan ut maränger i storlek som pingisbollar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda marängerna i ugnen i 60 min, sedan är du klar!
Mvh. AVS
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0